Nettailer - Ett bättre sätt att möta din marknad!

Nettailer är den enkla, bästa och kompletta e-handelslösningen för mindre och medelstora återförsäljare. Du hyr den som en månadstjänst och ingen bindningstid krävs. Du kan vara igång denna vecka!

Distributörer
Nettailer är integrerad on-line mot ledande distributörer i Sverige för ett brett och djupt sortiment. Stöd för TechData, ALSO Actebis, Ingram Micro och många fler.

Produktinformation
Nettailer innehåller marknadens bästa produktinformation i samarbete med CnetChannel som är den internationellt ledande leverantören inom området. Bilder, specifikationer och tillbehör är inget bekymmer! För många produkter finns det även flera bilder, handböcker och kompletterande marknadsmaterial.

Kunder
Nettailer innehåller såväl grundläggande som avancerade funktioner för att hantera dina kunder. Om du arbetar med större kunder så finns det verktyg för att även möta deras behov.

Prishantering
Prissättningsverktyget håller absolut världsklass och låter dig prissätta fritt efter dina och dina kunders behov. Vare sig mer eller mindre!

Order
Orderdelen är lättjobbad och du kan enkelt få en översikt på var önskade varor finns i lager och vad de kostar dig i inköp. Du har möjlighet att beställa on-line mot ingående distributörer. Det fina med det är att då kan dina kunder få uppdateringar automatiskt vad gäller leveransstatus, kollinummer, serienummer med mera.

Exportera data
Nettailer innehåller verktyg så att du fritt kan konfigurera och regelbundet exportera data ur din shop. Detta kan vara exempelvis order till ditt affärssystem, kunder, produkter, prislistor, inköpsprislistor, prisfiler till prisjämförelseaktörer med mera.

Utseende på shoppen
Nettailer levereras i enlighet med din grafiska profil. Om du önskar kan du enkelt på egen hand förädla eller förändra utseendet på din Nettailer. Du kan grundläggande välja mellan navigering till vänster, vilket är mer eller mindre standard för ledande IT-återförsäljare i Skandinavien, eller toppnavigering som är det mest använda i exempelvis USA och England.

Power Search
Avslutningsvis i denna korta översikt vill vi slå ett slag för Nettailers ”Power Search”. Nettailer innehåller funktioner för ”TypeAhead” liknande Googles, förslag vid felstavning, relevansvikt i sökresultatet, automatiska banners i relevans till sökbegrepp med mera. Den föreslår även produkter som frekvent köpts tillsammans med den produkt som kunden är i begrepp att köpa. Det bästa är att ”PowerSearch” sköter sig själv och kräver ingen egentlig administration.

Vad kostar det?
Det minst anmärkningsvärda med Nettailer är priset. Då ingår hostning, support, framtida uppgraderingar med mera. Enkelt - Inga bekymmer!

Ta en ordentlig provtur i demoversionen - Du kommer inte att bli besviken! Ta sedan kontakt med Netset för att beställa ditt exemplar och möt din marknad på ett bättre sätt!


 
EnglishSwedish

Observera att detta är en demobutik.

Det går således inte att få några varor skickade efter en beställning via webshopen. Det är en demobutik för intresserade återförsäljare.

Du kan klicka var du vill på sidan för att släcka denna skylt.