Observera att detta är en demobutik.

Det går således inte att få några varor skickade efter en beställning via webshopen. Det är en demobutik för intresserade återförsäljare.

Nyheter från Netset


Nettailer lansering 2018
Vi lanserar nu en ny användarstruktur, denna funktion kommer underlätta för de kunder som har många användare samt där det finns behov för en användare att kunna göra inköp för flera företag.
Läs mer här

 

Nettailer nyhetsbrev mars 2018
I detta nyhetsbrev presenterar vi ett nytt samarbete som revolutionerar e-handeln. Ta även del av information och förberedelser inför GDPR och låt oss kika på den kommande uppdateringen för Nettailer som medför en rad förbättrade funktioner och uppdateringar. 
Läs mer här


Nettailer nyhetsbrev november 2017
Nettailer nu med responsiv webbdesign. Efter lång tid av utveckling kan vi nu stolt erbjuda responsiv webbdesign (RWD) till er som använder Nettailer. Vi har tillsammans med våra pilotkunder utfört tester och utvärderat för att äntligen kunna presentera resultatet: Nettailer RWD. 
Är ni intresserade eller vill veta mer? Kontakta er affärsutvecklare för mer information.


Nettailer nyhetsbrev oktober 2017
Låt oss inleda denna höst med en rad spännande nyheter. Vi utvecklar ständigt våra produkter och i detta nyhetsbrev tar vi en titt på några av funktionerna som kommer med senaste uppdateringen av Nettailer.
Läs mer här